Климатизация с климатици

Климатизация

Предлагаме Ви разнообразни решения за климатизация на дома, офиса, промишлените и търговски обекти. Различни по вид и мощност климатици:високостенни,подови,колонни,касетъчни,канални и др.Голям избор от малки сплит и мултисплит системи до големи VRV и други  системи за вашата админстративна сграда,офис,заведение или търговски обект.

Най-разпространени са климатиците за вискостенен монтаж, тъй,като предлагат голям избор и разнообразие от дизайн,енергоспестяване,сензори за движение,филтри пречистващи въздуха от бактерий и редица други екстри.

 Приложение в избора за отопление с климатик намират и подовите климатици,тъй като топлата струя се разпръсква на нивото на пода и се вдига нагоре.

Най-ефективни за офис помещения са касетъчния тип климатици,тъй като разпръскват равномерно потокоа от въздух в четири посоки и създават приятен комфорт на усещане.

Практични за скрити монтаж са каналните климатици,който отопляват или охлаждат въздуха в помещенията чрез канална система и са подходящи за производствени помещения,административни сгради,заведения и др.